Voor traumatherapie in Amsterdam kunt u bij Empower terecht

Heeft u een trauma waar u zelf maar niet overheen komt? Wellicht wordt het tijd voor traumatherapie. Wij van Empower helpen graag verder. Bij ons bent u geheel aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar traumatherapie in Amsterdam. Een nare ervaring uit het verleden kan terugkomen tijdens bijvoorbeeld uw dromen maar ook in uw gedachten. Middels bijvoorbeeld EMDR en gedragstherapie kunnen we u helpen bij uw traumaverwerking. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u, voor u officieel bij ons therapie gaat volgen, eerst gebruik maken van een kennismakingsgesprek? Dat is mogelijk! Bij ons is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Het gesprek duurt 45 minuten. Binnen een korte periode kunt u bij één van onze therapeuten terecht. Zo kunt u op een fijne manier kijken of wij wel bij u passen.

Onze website voor alle informatie

Wilt u meer informatie over onze traumatherapie in Amsterdam? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.