Voor het bestellen van lunchpakketten gaat u naar Houtop Professional Food

Zoekt u een leverancier voor het bestellen van lunchpakketten? Zoek dan niet verder! U bent bij Houtop Professional Food aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring! Daarbij zijn we dé specialist in het beleggen van sandwiches, dagvers brood en meer. Komt u capaciteit te kort of is het beleggen van brood niet uw kernactviteit? Dan helpt Houtop Professional Food u graag verder. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De vele voordelen van Houtop Professional Food op een rij

Bij Houtop Professional Food kunt u 7 dagen per week lunchpakketten bestellen. Wij produceren namelijk 7 dagen per week en leveren ook dagelijks uit. Heeft u voor 14:00 uur besteld? Dan krijgt u de bestelling de volgende dag al binnen. Het gaat dan wel om de standaard lunchpakketten! Gaat het om grotere aantallen? Zoals boven de 100? Dan willen we graag dat u eerst met ons overlegt.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over het bestellen van lunchpakketten en Houtop Professioneel Food kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!