Voor het aanvragen van een energielabel gaat u naar KBS Vastgoedbeheer!

Bent u op zoek naar een leverancier voor het aanvragen van een energielabel? Zoek dan niet verder! U bent bij KBS Vastgoedbeheer aan het juiste adres. Een definitief energielabel is een vervolg op het voorlopige energielabel wat begin 2015 werd vastgelegd. U kunt bij KBS Vastgoedbeheer al een definitieve energielabel aanvragen voor maar €10 per woning! Goedkoper kan haast niet. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Waar bestaat het definitieve energielabel uit?

Uw definitieve energielabel bestaat onder meer uit informatie over uw vloerinstallatie, het type glas en de verwarming. Of u nu in een A-label woning woont of in een G-label woning: de energielabel van KBS Vastgoedbeheer beoordeelt ze allebei! Dit energielabel beoordeelt woning met een A-label tot en met een G-label. Een A-label moet u zien als het meest energiezuinig en een G-label het minst energiezuinig.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over KBS Vastgoedbeheer en het definitieve energielabel kunt u terecht op onze website. Heeft u na het lezen van de website nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch en per e-mail. Wij helpen u graag verder!