Voor een Mobile Office gaat u naar Centenna

Bent u op zoek naar een aanbieder van de Mobile Office? Zoek dan niet verder. U bent bij Centenna geheel aan het juiste adres! Zo leveren wij laptop-printers, Mobile IT en gereedschapskoffers. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over Parat

Wanneer u een gespecialiseerd merk wilt in de ontwikkeling, productie en verkoop van laptop-printer koffers, gereedschapskoffer en Mobile-IT koffers bent u bij Parat aan het juiste adres. Doordat de productie van Parat in Europa ligt levert dit een belangrijk voordeel op ten aanzien van onder meer de productietijd, de maatwerkopties en de kwaliteitscontrole. Parat produceert én ontwikkelt ICT systeem en stootbestendige koffers. Dit doen ze voor publiek gebruik bij overheidsinstanties, combat search, communities, emergency rescue, leger operaties en politiekrachten.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over de Mobile Office? Of wilt u meer te weten komen over Centenna en al haar producten? Bezoek dan de website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Of wilt u net dat extra beetje informatie die op de website niet te vinden is? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u zoekt.