Voor de vierdaagse nog op kamers in Nijmegen

Ben je ook zo’n fan van de vierdaagse in Nijmegen? Loop je zelf mee, of misschien een vriend of familielid? En is het elk jaar weer een groot probleem om in Nijmegen te komen en weer goed en wel thuis te komen? Gedurende deze week in juli is het vinden van een slaapplaats bijna onmogelijk. Hotels en Bed & Breakfasts zitten helemaal volgeboekt en je wilt ook niet in een vreemd studentenhuis slapen tegen betaling van veel geld. Ook als je de vierdaagse niet gaat lopen, maar wel van de zomerfeesten eromheen houdt, zou het heel fijn zijn om een slaapplaats te hebben. Als je al aan het rondkijken was voor een studentenkamer in Nijmegen, dan is dit het perfecte moment om serieus in actie te komen!

Gemakkelijk een kamer vinden via KBS

Heb je via de standaard kamersites al een aantal reacties gestuurd maar krijg je steeds mailtjes met “we hebben 50 reacties gehad, helaas ben je het niet geworden”? Stap dan snel over op de website van KBS. Hier is het gewoon: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Als er een nieuwe kamer online komt te staan moet je snel bellen, want de eerste 6 bellers worden uitgenodigd op de kijkavond, waar een geschikte kandidaat geselecteerd zal worden.

Schrijf je gratis in

Wil je ook een studentenkamer voor de vierdaagsefeesten? Schrijf je dan snel online  (gratis) in. Direct naar de website? Klik dan op: Kamers Nijmegen.