Verschillende verlichting gebruiken

Verlichting in huis is uitermate belangrijk, niet alleen voor functionaliteit maar ook voor de sfeer en warmte. In de winter is het absoluut belangrijk dat je goede verlichting in huis hebt, omdat het in de winter pas laat licht word, en vroeg alweer donker is het belangrijk dat je het huis goed, maar gezellig kunt verlichten.

In de zomermaanden en wintermaanden

Ook in de zomer is het handig als je laat in de avond een lampje aan kunt klikken omdat je net even dat licht nodig hebt om alles nog goed te kunnen bekijken. Het mooiste licht krijg je door verschillende lampen te combineren, bijvoorbeeld vloerlampen en tafellampen. In een woonkamer is het belangrijk dat je zacht licht hebt zodat je rustig een boek kunt lezen en gemakkelijk televisie kunt kijken zonder dat het licht van de tv in je ogen brand. 

Kroonluchters zijn prachtig om in huis te plaatsen en geven ontzettend chique licht, dit kan boven een eettafel ontzettend mooi zijn en daarnaast ook praktisch omdat het veel licht geeft als je bijvoorbeeld zit te werken maar niet teveel licht geeft als je rustig zit te eten. 

TL Lampen zijn lampen die thuishoren in een schuur, ze geven heel functioneel licht maar dit is zeker niet geschikt voor in huis.