Veilig werken dankzij Mobile device management van Mite

Tegenwoordig lijkt het alsof steeds meer bedrijven “Het nieuwe werken” toepassen. Hierbij hebben medewerkers vaak geen vaste werkplek meer, maar kunnen ze in verschillende ruimtes, aan verschillende werkplekken zitten. Ook is het bij dit concept gebruikelijk dat medewerkers niet van 9.00 – 17.00 uur hoeven te werken, maar dat ze hun eigen tijd in delen. Dit kan dus ook betekenen, dat medewerkers in de ochtend privé afspraken hebben staan, maar ervoor kiezen om ’s avonds nog even in te loggen. Dit betekent indirect ook meteen dat veel werkzaamheden op eigen toestellen aan het werk zijn, zoals laptops, smartphones of tablets. Als u dit concept graag zou willen toepassen, is het wel ontzettend belangrijk dat uw medewerkers op een veilige manier kunnen werken. Mito kan u hierbij helpen. Zo kunnen ze u bijvoorbeeld “Mobile Device Management” aanbieden, wat medewerkers op een veilige manier toegang geeft tot het bedrijfsnetwerk.

Verschillende oplossingen bij Mite

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden en de oplossingen die Mite systems biedt? Lees dan meer informatie op de website.

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over de oplossingen van Mite Systems of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op met een van de medewerkers of laat uw contactgegevens achter op de website.