Vaantje voor het koor

Afgelopen weken hebben wij het enorm druk gehad met aanvragen voor het koor, omdat vele organisaties en verenigingen ons willen boeken voor het zingen tijdens hun kerstviering. Echter kunnen wij natuurlijk niet overal tegelijk zijn en zijn we momenteel helemaal volgeboekt voor de periode van kerst tot nieuwjaar. Tijdens onze optreden zullen wij het publiek verblijden met leuke nummers en zullen wij achteraf vaantjes van onze koor achter laten die wij hebben laten bedrukken door de Vanenspecialist!

Een geschenk achterlaten

Het is natuurlijk enorm leuk om een optreden te geven aan een leuk publiek, maar als koor is het belangrijk natuurlijk om iets van onszelf achter te laten, zodat de vereniging of organisatie een aandenken heeft aan ons optreden. Om deze reden hebben wij besloten om contact op te nemen met de Vanenspecialist die speciaal voor ons vaantjes heeft bedrukt met de naam van ons koor inclusief een door hun ontworpen logo!

Vaantjes bedrukken

Bent u ook op zoek naar een specialist die u kan helpen aan verschillende vaantjes die volledig op maat gemaakt zijn? Bent u daarnaast ook op zoek naar een specialist die de vaantjes kan bedrukken en dit allemaal tegen een vast laag tarief? Klik dan op de volgende link: vaantjes bedrukken.