The Colosseum in Utrecht is een laagdrempelige kickboxschool

Ben je benieuwd naar kickboxen maar weet je niet goed waar je terecht kunt? Ben je bang dat je op jouw leeftijd niet meer kunt beginnen aan een nieuwe sport? Dan heb je het helemaal mis! The Colosseum in Utrecht is een gespecialiseerde sportacademie voor jong en oud! Niemand wordt hier beoordeeld op leeftijd, geslacht, omvang of andere zaken. U wordt hier allemaal hetzelfde behandeld. Want jullie hebben het belangrijkste al gemeen, de voorliefde voor het kickboxen!

Waarom zou u moeten kiezen voor The Colosseum?

Allereerst is het een hele laagdrempelige kickboxschool en is iedereen welkom! Daarnaast werken er professionele trainers die u alles over deze prachtige sport kunnen leren. Daarnaast zijn de voorzieningen van goede kwaliteit en is er genoeg ruimte om te trainen. Ze beschikken namelijk over maarliefst 400 vierkante meter aan trainingsruimte. Deze is volledig ingericht met matten, bokszakken, een krachthoek een boksring en andere hulpmiddelen om het boksen zo leuk mogelijk te maken!

Kom een keertje langs!

Ben je benieuwd naar The Colosseum? Kom dan gewoon een keertje langs. De eerste les is helemaal gratis! Je kunt je gewoon online via de website aanmelden. Wil je direct naar de website? Klik dan op de volgende link: kickboxen Utrecht.