The Boathouse Kralingen huren

Wilt u een feestzaal huren in Rotterdam? Dan verwijzen wij u maar al te graag door naar The Boathouse Kralingen. Dit is een nieuw gebouw. Het gebouw is helemaal van glas: gelukkig maar want zo kan er vanaf elke plek genoten worden van het prachtige uitzicht. Dit pand kijkt namelijk uit op de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Doordat dit gebouw nieuw is heeft het een robuuste, stoere en frisse look and feel. Is dit waar u van houdt? Kom dan zeker eens langs!

Over The Boathouse Kralingen

Dit pand beschikt over drie verdiepingen met in totaal 600 vierkante meter. Het pand kan op verschillende manieren ingedeeld worden, dit kan ervoor zorgen dat er wel 450 mensen in dit gebouw kunnen. U kunt een groot feest gaan geven dus als u dat wilt! Wanneer u persoonlijke wensen en behoeften heeft, bijvoorbeeld over de indeling, het licht of de catering, dan bespreekt The Boathouse Kralingen dit maar al te graag met u.

Contactgegevens op de website

Wilt u graag contact met The Boathouse Kralingen? Dan kunt u terecht op de website van The Boathouse Kralingen. Hier hebben zij hun contactgegevens staan. Tevens kunt u hier uiteraard ook meer informatie lezen over het pand.