Teksten vertalen

Het spreken van de juiste taal is erg handig wanneer je het nodig hebt. Dat klinkt logisch. Spreken wordt vaak makkelijker gevonden dan schrijven dus wanneer je eenmaal aan de slag moet met schrijfdocumenten dan kan dat erg lastig zijn. Zo is Italiaans geen makkelijke taal om te schrijven door de lastige grammatica. Wil je hier hulp bij hebben, schakel dan de kennis in van Vertaalbureau Tongo. Klik hier voor meer informatie.

Vertaalbureau Tongo

Bij Vertaalbureau Tongo werken meerdere professionals die allemaal zijn opgeleid in hun eigen taal. Natuurlijk spreken ze de Nederlandse taal ook vloeiend, zowel sprekend als schriftelijk. Zij helpen jou de documenten die jij nodig hebt te vertalen of te schrijven. Dit kan in het Italiaans, maar ook in het Duits of Chinees. Van te voren worden er duidelijke afspraken gemaakt over de tarieven, zodat hier verder geen misverstanden over kunnen verstaan.

Interesse

Heb je interesse in een native speaker van Vertaalbureau Tongo? Neem dan gauw contact op of bekijk eerst de website. Het is ook altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.