Sportieve fiets kopen bij Fietshemel

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets, en zou u graag een sportief model willen aanschaffen? Dan zijn de Vyds fietsen wellicht iets voor u. Dit is een prachtige fiets met zwart frame en rode velgen. Doordat de fiets ook is voorzien van zwarte banden, spaken, stuur, ketting en crankset, heeft de fiets een strak en modern uiterlijk.

Vyds fietsen in verschillende kleuren

Vindt u de moderne Vyds fiets erg mooi, maar zou u hem liever in een andere kleur willen hebben? Bekijk dan ook eens de Vyds Holland fiets, die blauw met oranje is. En dit is niet het enige alternatief. Ze hebben nog veel meer verschillende kleuren! Voor een uitgebreid overzicht van de Vyds fietsen kunt u een kijkje nemen op de website van Fietshemel. Uiteraard kunt u de fietsen ook een keer in de fietsenwinkel in Rotterdam komen bekijken.

Het assortiment online bekijken

Bij Fietshemel kunt u niet alleen terecht voor Vyds fietsen, maar ook voor andere merken fietsen, of verschillende fietsaccessoires. Neem een kijkje op de website, of breng een bezoekje aan de winkel in Rotterdam. Wilt u direct naar de website om bijvoorbeeld meer over de Vogue transportfiets te lezen? Klik dan op de volgende link: Vogue transportfiets kopen.