SecretariA is uw betrouwbare antwoordservice

Heeft u een eigen onderneming? Dat kan behoorlijk druk zijn. Afspraak hier, vergadering daar. Telefoontjes kunnen er soms totaal bij inschieten. Toch is het van belang dat u uw klant altijd te woord kan staan. Daarom is het nuttig een antwoordservice in te schakelen. Daarvoor bent u bij SecretariA aan het juiste adres! Hoezo? Lees snel verder voor meer informatie .. 

De antwoordservice van SecretariA

SecretariA heeft een betrouwbare antwoordservice voor u! Of u nu eigenaar bent van een grote onderneming of dat u ZZP’er bent: wij helpen u graag verder. Via SecretariA krijgt uw klant altijd een betrokken medewerker aan de lijn. Dit is een stuk persoonlijker dan een voicemailbox. Uw klant zal niet doorhebben dat ze niet rechtstreeks met uw onderneming aan de lijn zijn. Onze medewerkers nemen namelijk altijd de telefoon op met uw bedrijfsnaam, daarbij hoort de klant niet dat hij of zij doorgeschakeld wordt.

De website geeft meer informatie

Voor meer informatie over onze betrouwbare antwoordservice kunt u terecht op onze website. Hier kunt u ook meer lezen over SecretariA. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.