Schoenreparaties in heel Nederland

Veel mensen vinden het zoeken van een goede schoenmaker lastig. Vaak leveren ze geen consistente kwaliteit en duurt het lang voordat uw schoenen klaar zijn. 12Shoe is een ervaren schoenmaker die altijd een goede kwaliteit en service levert. U kunt uw schoenen in heel Nederland afleveren via een van de servicepunten van 12Shoe.

Wat voor reparaties zijn er allemaal mogelijk?

Op de website kunt u een keuze maken tussen damesschoenen of herenschoenen. Hierna krijgt u een overzichtje van de mogelijkheden. Bij de hakken van damesschoenen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit: een naaldhak, een lederen tiphak, rubberen hak, rubberen profiel of een cowboy of paardrijhak. Daarnaast kunt u kiezen voor een van de overige werkzaamheden. Bijvoorbeeld ritsen vervangen, het vervangen van uw binnenwerk of het herstellen van uw stikwerk.

Stuur uw schoenen vandaag nog op!

Nadat u het formulier heeft ingevuld met de gewenste reparaties kunt u uw schoenen afleveren bij een van de 250 servicepunten of gratis versturen via PostNL. Kijk voor de dichtstbijzijnde mogelijkheid op de website! Nadat u de schoenen verstuurd heeft kunt u ze binnen een week weer ophalen! Ze zijn dan gerepareerd en gepoetst! Dus heeft u binnenkort een belangrijk feest of werkoverleg? Zorg ervoor dat u netjes voor de dag komt en kies voor de schoenreparaties van 12Shoe! Om meteen naar de website te gaan klikt u hier.