Reparatie van bedrijfswagen

Ben jij op zoek naar een aantal bedrijfswagens voor jouw onderneming? Dan zit je bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s aan het juiste adres! Veenhuizen Bedrijfsauto’s is een specialist dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft, en zich gespecialiseerd heeft in de verkoop en export van alle merken en typen bedrijfswagen tot 3500 kg. Veenhuizen Bedrijfsauto’s heeft een enorm aanbod aan bedrijfswagens, en deze worden enorm goedkoop op de markt gezet. Elk bedrijf zou een bedrijfswagen moeten hebben, en deze koop je het best bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s.

Ook voor reparatie

Bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s kun je naast het kopen van auto’s, ook de bedrijfswagens laten repareren bij deze specialist. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw auto te laten ombouwen tot een rolstoelvervoer, en daarnaast kan jij ook met personenauto’s bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s terecht voor reparatie en verkoop. Ook voor APK, kleine of grote beurt voor jouw bedrijfswagen of personenauto kan jij terecht bij de specialist en zullen zij ervoor zorgen dat jouw auto weer helemaal herstelt is.

Wil jij meer informatie over Veenhuizen Bedrijfsauto’s en wil ook jij een bedrijfswagen kopen? Surf dan snel naar de website van Veenhuizen Bedrijfsauto’s en bekijk de voorraad aan bedrijfsauto’s en koop er direct één bij de echte specialist!