Poedercoaten is de optimale manier om uw metaalwaar te beschermen

Vindt u het ook zo vervelend als uw metalen objecten al na een paar maanden beginnen te roesten? Veel mensen denken dat hier niets aan te doen is, maar niets is minder waar. U kunt metaalwaar laten poedercoaten, waardoor het slijtvast en vochtafstotend wordt. Op deze manier krijgt het product geen enkele kans om nog te roesten!

Waar kan ik mijn producten laten poedercoaten?

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat veel ervaring heeft met het aanbrengen van poedercoatings, bent u bij Straalbedrijf Asten aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten oppervlaktebehandelingen. Dit betekent dat ze niet alleen een poedercoating voor u aan kunnen brengen, maar ook kunnen stralen, schooperen, spuiten, glasparelstralen en zinkfosfateren. Wilt u meer weten over een van deze oppervlaktebehandelingen? Neem dan een kijkje op de website en klik op een van de behandelingen.

Heeft u nog vragen, of wilt u persoonlijk advies? Neem contact op met Straalbedrijf Asten

Weet u niet goed welke behandeling het beste is voor uw metaalwaar? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van Straalbedrijf Asten. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en helpen u graag verder. De contactgegevens vindt u op de website.