Plan een grote vergadering bij Proeverij de Koekfabriek in Zaandam

Wilt u binnenkort een grote vergadering plannen maar bent u nog op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Zaandam? Dan hebben wij wellicht de oplossing voor u. Proeverij de Koekfabriek heeft een prachtige vergaderruimte met verschillende faciliteiten zodat u van alle gemakken voorzien bent. Zo hebben ze bijvoorbeeld een beamer, flipboards, printer, geluidsinstallatie, genoeg contactpunten voor elektriciteit en verschuifbare wanden. Deze locatie kan dus ook perfect gebruikt worden voor trainingen of brainstormsessies met het hele team.

Meer dan alleen vergaderen

Wilt u liever een informele trainingsdag plannen met al het personeel en dit op een leuke manier afsluiten? Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u ook heerlijk dineren zodat u alles nog even kunt nabespreken onder het genot van een goed glas wijn. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere feesten en bijeenkomsten zoals een jubileum, bruiloft of verjaardag.

Meer informatie over Proeverij de Koekfabriek

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem gerust eens contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder en luisteren naar al uw wensen. Op deze manier weet u zeker dat u een arrangement boekt dat bij u en uw organisatie past. Wilt u meer weten? Klik dan hier.