Ook zo dol op de leisteen terrastegels?

Gaat u uw tuin onder handen nemen? Met het mooie weer en de zomervakantie voor de deur is het daar wel de perfecte tijd voor natuurlijk! Heeft u alleen nog geen enkel idee wat u nu precies wilt gaan doen? Natuursteen Meterik inspireert u graag. Wat dacht u van leisteen terrastegels? Dit is een prachtige steensoort met een levendig oppervlakte. Hoe komt de steen zo levendig? Dit komt door de afwisselende laagjes die te zien zijn in het gesteente. U kunt de leisteen terrastegels zowel binnen als buiten gebruiken. De steen komt uit Brazilië en uit Noorwegen. Bent u benieuwd naar meer informatie over deze soort steen? Lees dan snel even verder .. 

Over de leisteen terrastegels

Kenmerkend aan de leisteen terrastegels is dat ze een erg stoer en een erg robuust uiterlijk hebben. Dit geeft uw tuin dus meteen meer edge! Hoe ontstaat dit robuuste uiterlijk precies? Het ontstaat doordat de klei onder een grote druk wordt omgevormd tot de Leisteen terrastegels. Het is een op en top natuurproduct. Zonder enige bewerking wordt het op het zichtoppervlak toegepast! Dit zorgt ervoor dat de tegel zo populair en geliefd is op het moment. Daarnaast blijft de steen buiten op kleur en het is ook zeer geschikt om te gebruiken voor een oprit. Alleen maar voordelen dus!

Enthousiast geworden?

Wanneer u enthousiast geworden bent over de leisteen terrastegels, maar u wilt toch nog wat meer informatie, dan kunt u terecht op de website van Natuursteen Meterik.