Ontwikkeling bij Unicornis

Bent u op zoek naar een plek waar u veel kunt leren op het gebied van ontwikkeling? Bij Unicornis kunt u terecht voor ontwikkeling op verschillende vlakken. Een voorbeeld is persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Door middel van trainingen en begeleiding ontwikkelt u uzelf op persoonlijk vlak. Bij Unicornis kunt u kiezen voor een workshop met paarden. Deze workshop is erg effectief omdat een paard spiegelt wat u uitstraalt. Op deze manier leert u uzelf goed kennen.

De vormen van ontwikkeling

Unicornis is een onderneming vol creativiteit en inspiratie. Bij Unicornis kunnen organisaties en medewerkers terecht voor ontwikkeling. De ontwikkeling bij Unicornis is er in de vorm van training en begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ook kan het in de vorm van het ontzorgen van P&O-ers, HRM functionarissen en leidinggevenden op het gebied van opleiden en ontwikkelen van medewerkers. Daarnaast kunt u nog denken aan een vlot bruikbaar advies voor het opzetten of professionaliseren van opleidingen en trainingen.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de ontwikkeling bij Unicornis en wilt u meer weten over een workshop met paarden voor u als individu of voor een team? Ga naar de site van Unicornis voor meer informatie of neem contact op en zij helpen u verder.