Notuleerservice gezocht?

Wanneer u vaak vergaderingen heeft is het uiteraard wel zo prettig als daar goede verslagen van komen. Een vergadering kan erg vlug gaan en er wordt vaak veel gezegd. Om dit later rustig terug te kunnen lezen in een goed verslag is dan ook erg prettig, want ‘wat is er eigenlijk allemaal besproken?’. Wanneer u een notuleerservice zoekt bent u bij SecretariA helemaal aan het juiste adres. Zij hebben vakbekwame notulisten in dienst met minimaal een HBO denk- en werkniveau. Maar de ervaring leert dat ze Academisch geschoold zijn. Zij kunnen snel de materie van de vergadering eigen maken en in de juiste toonzetting een verslag op papier zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker eens contact op!┬á

Een verslag in een andere taal

Wanneer u graag een verslag wil krijgen in een andere taal, is dat ook geen enkel probleem! Zo zijn er ook notulisten werkzaam voor SecretariA die bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans kunnen.

Bekijk de mogelijkheden online

Wanneer u graag de mogelijkheden wil bekijken verwijzen wij u graag door naar de website van SecretariA. Hier kunt u ook zien wat dit bedrijf nog meer voor u kan betekenen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij deze firma terecht wanneer u een telefoniste zoekt.