Natuursteen Meterik heeft een uitgebreid aanbod aan keramische terrastegels

Bent u op zoek naar natuurstenen terrastegels, maar bent u geen fan van de “geleefde” uitstraling van deze tegels? Dan zijn de keramische terrastegels van Natuursteen Meterik wellicht iets voor u. Deze behouden de uitstraling die ze ook hadden op het moment van aanschaf. Daarnaast zijn ze bestand tegen krassen en nemen ze weinig vuil op. U kunt dus een prachtig terras creëren zonder er veel onderhoud aan te hebben.

Verschillende kleuren, stijlen en maten

Omdat Natuursteen Meterik haar tegels importeert vanuit verschillende landen, heeft u de keuze uit verschillende soorten kleuren, stijlen en maten. Wist u bijvoorbeeld al dat er keramische terrastegels zijn met een houtlook? Deze zijn in tegenstelling tot echt hout, kras- en kleurvast. Daarnaast zijn de tegels antislip gemaakt, zodat uw kinderen gewoon kunnen spelen zonder uit te glijden als het heeft geregend!

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Natuursteen Meterik? Ga dan snel naar de website en bekijk het uitgebreide aanbod. Hier kunt u tevens een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u direct weet u kwijt zou zijn voor deze investering. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder!