Mooie keramische terrastegels

De afgelopen jaren hebben keramische terrastegels aan populariteit gewonnen. Het assortiment aan keramische terrastegels is dan ook flink uitgebreid! Vroeger zag je vooral strakke keramische terrastegels. Anno 2016 is de natuursteen look iets populairder. Bij totaaltegel vindt u een mooi en uitgebreid assortiment aan keramische terrastegels. Zij importeren de tegels direct vanuit de fabrieken in Italië en Spanje, dit doen zij in grote aantallen. Daardoor kunnen ze het u goedkoper aanbieden. De kwaliteit is echter hetzelfde: geweldig! 

Over de keramische terrastegels van totaaltegel

Een keramische terrastegel wordt met de machine vervaardigd. Middels de nieuwste technieken wordt de geleefde uitstraling van een natuursteen terrastegel mooi nagebootst. U kunt bij totaaltegel terrastegels vinden met een dikte van twee centimeter en in vele diverse kleuren. Denk aan donkere tinten als antraciet, grijs en zwart. De maatvoeringen die het meest voorkomen zijn 60 x 60 x 2 cm en 80 x 80 x 2 cm. De levering van de terrastegels is in de Benelux heel erg snel! U kunt de tegels dan ook al snel in huis verwachten. Is dat niet fijn!?

Meer informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over de keramische terrastegels van totaaltegel? Surf dan naar de website van totaaltegel. Heeft u een vraag of wilt u wellicht een opmerking plaatsen? Schroom dan niet om contact op te nemen!