Mooie horeca placemats gezocht?

Wilt u graag een hotel of restaurant beginnen? Of vindt u dat het tijd is dat uw restaurant of hotel wat veranderingen ondergaat? Dan is het een heel goed idee om eens op de website van Place Add te kijken. Hier vindt u namelijk allerlei verschillende producten die van groot belang zijn in een horeca bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan placemats en de bestekzakjes.

Waarom bij Place Add?

U kunt natuurlijk op veel plekken terecht voor placemats, bestekzakjes en servetten, maar als restaurant wilt u altijd het beste van het beste. Daarom koopt u deze producten alleen maar bij Place Add. Place Add heeft niet alleen een uitgebreid assortiment van producten van goede kwaliteit, maar laat u ook nog kiezen. Neem bijvoorbeeld menukaarten. U vindt deze in verschillende vormen en maten en er is veel keuze uit verschillende soorten materiaal. Zoals bijvoorbeeld leer. Daarnaast is het mogelijk om uw logo op de kaft van de menukaarten te laten drukken. Dat is wat u nergens ander zo goed vindt als bij Place Add.

Ik wil!

Ga nu naar de website voor het gehele assortiment en alle mogelijkheden. U kunt direct via de website bestellen wat u wilt hebben, bijvoorbeeld mooie horeca placemats. Problemen of vragen? Op de website vindt u ook contactgegevens.