Modulair bouwen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van modulair bouwen? Dan bent u bij ALHO aan het juiste adres. ALHO is al jarenlang specialist en kan verschillende soorten gebouwen realiseren. Dit is zowel tijdelijk als voor een langdurige periode mogelijk. Bij interesse wordt u doorverwezen naar de website.

ALHO

Er een goede reden waarom ALHO specialist is geworden op het gebied van modulair bouwen. Het heeft namelijk vele voordelen. Het grootste voordeel aan modulebouw is dat de bouwtijd zeer kort is. Daarnaast zijn ze ook heel energiezuinig. Zo is elk gebouw dat ALHO ontwikkeld energiezuinig dus dat is uiteindelijk ook zeer voordelig voor de organisatie die hier uiteindelijk gaat intrekken. Natuurlijk voldoen alle gebouwen die door ALHO ontwikkeld  zijn aan de vastgestelde wettelijke regelgeving. In gesprek met ALHO kan er altijd gediscussieerd worden over de vorm of over het design van het gebouwd.

Interesse

Wilt u meer weten over modulair bouwen of systeembouw? Bekijkt u dan de website voor meer informatie en de mogelijkheden. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.