Mode verandert enorm snel

Terwijl vroeger de mode per seizoen veranderde, is het tegenwoordig toch wel weer een stapje vooruit gegaan met de snelheid van de mode. Tegenwoordig gaat de mode namelijk enorm snel en is er soms wel in 2 maanden tijd 2 verschillende soorten modes te zien. Dit ziet u ook vaak aan de kapsels die in zijn bij de mannen. Elke keer veranderen deze en elke keer opnieuw verandert het complete straatbeeld. De kapper Zutphen heeft het er maar druk mee, want deze moet telkens weer met de trends van tegenwoordig mee veranderen.

Wet look bij vrouwen

Inmiddels is het juni 2015 en de vrouwen hebben alweer een nieuwe look gevonden voor deze zomer. Deze zomer is het namelijk helemaal hot om als vrouw de wet look te hebben. Dit betekent dat u in de zomer van 2015 vele vrouwen zult zien met een lik gel in hun haren, alsof het lijkt alsof zij net uit de douche gewandeld komen. De kappers zullen het weer druk hebben, omdat zij moeten helpen dat elke vrouw aan deze mode mee kan doen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de wet look of bent u benieuwd naar de kappers in Zutphen? Bekijk dan snel de website van Zutphen Bruist!