Mindfulness reizen doet u bij Art du Silence

De wereld is anno 2016 maar druk. Alles moet snel en gehaast. Heeft u soms geen zin om eens lekker te vertragen? Dat begrijpt Art du Silence maar al te goed. Wij passen oude wijsheden toe op de hedendaagse kwesties. Zo krijgt u een betere balans, meer duidelijkheid en een meer ontspannen kijk op het leven. Bijvoorbeeld middels flowtrainingen. Wilt u mindfulness reizen? Dan kiest u voor ons! 

Onze mindfulness reizen

Bij ons kunt u in de zomermaanden echt heerlijk tot jezelf komen in het buitenland. Wij organiseren namelijk met regelmaat trainingen die bedoelt zijn als zijnde actieve vakanties. Hier wordt alles gericht op mentale en fysieke ontwikkeling. Dit noem je ook wel flowtraining. Wij reizen af naar onder andere Frankrijk en Italië. Ook in ons eigen kikkerlandje organiseren wij een één-dags-flowtraining.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u meer informatie wilt over onze reizen, dan gaat u naar onze website. Hier kunt u ook onze agenda bekijken. Dit wanneer u al zo enthousiast om te gaan boeken! Heeft u nog een vraag of een opmerking voor ons? U kunt dan uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U kunt ook op onze sociale media kijken zoals Facebook en Twitter.