Mijn houten vloer laten behandelen

Vijftien jaar geleden koos ik er voor om mijn vloer te bekleden met parket. Dit vond ik absoluut het mooiste en als je het bijhoud blijft het ook heel erg lang mooi. Natuurlijk heb je in het begin altijd het idee dat je dit netjes gaat bijhouden en mooi gaat houden maar na verloop van tijd word de vloer toch oud en merk je ook al enige verkleuring op.

Na vijftien jaar knap ik mijn vloer op

Nu, vijftien jaar later, vind ik het toch wel heel erg nodig tijd dat ik mijn parket schuren en lakken. Het is nodig tijd dat het even netjes word gemaakt want de verkleuring en beschadigingen lopen nu wel erg uit de hand. 

Toen ik ging lezen over hoe ik dit moest aanpakken was voor mij eigenlijk de enige oplossing dat ik zou mijn parket laten schuren. Dit word gedaan door een professioneel bedrijf dat ontzettend precies werkt. Door de ervaring die zij hebben met parketvloeren weten zij natuurlijk precies hoe ze dit moeten aanpakken en ik weet zelf niet zo goed hoe dit allemaal werkt. 

De mensen van Maerssen Vloerhuys wisten precies om te gaan met mijn vloer en al gauw had ik weer de vloer die ik vijftien jaar geleden had uitgezocht.