Locatie in Rotterdam

Op zoek naar een unieke locatie waar u uw trouwerij kunt laten plaatsvinden? Dan is het zaak om in contact te komen met de mensen die achter Restaurant de Tuin zitten, want zij bieden de perfecte trouwzaal in Rotterdam aan. Deze trouwzalen zijn namelijk de trouwzalen die u volledig naar wens kunt gaan inrichten. U hoeft dus helemaal niet de lelijke inrichting van een bepaalde zaal te laten staan, want Restaurant de Tuin geeft u alle mogelijkheden. Hierdoor kunt u uw trouwerij op een unieke locatie vieren.

Lekker op het terras zitten

Restaurant de Tuin is bovendien meer dan alleen een aanbieder van unieke trouwlocaties. Zij hebben namelijk ook een zeer goed restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Bovendien kunt u ook heerlijk buiten op het terras zitten, want de locatie van Restaurant de Tuin is uniek te noemen. De prachtige uitzicht over het water is namelijk zeer uniek, omdat het gelegen is aan de rand van het Kralingse Bos.

De mogelijkheden

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die u heeft bij Restaurant de Tuin. Wilt u graag meer weten over het menu of heeft u graag meer informatie over trouwlocaties? Bekijk de website voor informatie!