Lekkere high tea in Rotterdam

Wanneer u eens lekker wilt genieten met een vriendin dan raden wij een high tea in Rotterdam bij Restaurant de Tuin aan. Hier kunt u uren genieten, lekker eten en drinken en bijkletsen! Op de website van Restaurant de Tuin kunt u bekijken wat het assortiment bevat van de high tea. Tijdens het smullen kijkt u uit over de altijd mooie Kralingse Plas. Zo wordt de high tea een moment om niet snel te vergeten! En anders kunt u uiteraard altijd terugkomen om uw geheugen weer even op te frissen. Voor meer informatie kunt u verder lezen in dit blog. 

De andere mogelijkheden bij Restaurant de Tuin

Naast het feit dat u bij Restaurant de Tuin heerlijk een high tea kan nemen kunt u hier nog veel meer dingen doen. Denk aan een barbecue arrangement in de zomer of een eten van een seizoensgebonden menukaart. Ook kunt u hier gebruik maken van een buffet of lekker brunchen. Wilt u Restaurant de Tuin als locatie gebruiken? Dat kan ook!

De mogelijkheden bespreken met de firma

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken met Restaurant de Tuin? Ga dan even naar hun website toe om daar de contactgegevens te vinden. Schroom niet om contact op te nemen; u wordt van harte verder geholpen door een medewerker.