Leisteen vloer van totaaltegel.nl

Wilt u dolgraag een leisteen vloer in uw woning of in uw tuin laten toepassen? Dat is een uitstekende keuze! Een Leisteen vloer is namelijk niet glad, het is kleurvast en het krast minimaal. Allemaal voordelen dus! U kunt kleine krasjes gemakkelijk wegpoetsen met een vochtige doek. Het vraagt dus nauwelijks onderhoud. Waar u wel goed rekening mee dient te houden is dat scherpe voorwerpen kunnen leiden tot diepe krassen; deze zijn helaas niet meer weg te poetsen. U kunt er ook voor kiezen om uw leisteen vloer te impregneren, hiermee zorgt u voor een beschermlaag over de vloer. Bij de firma totaaltegel kunt u terecht voor de mooiste leisteen vloeren!

Niet glad, krasvrij en kleurvast

Het prettige aan een leisteen vloer is dat het niet glad is, het is kleurvast en het krast minimaal. U kunt een klein krasje eenvoudig wegpoetsen met een vochtige doek. Houd u er wel rekening mee dat scherpe voorwerpen kunnen zorgen voor diepe krassen; deze zijn niet weg te poetsen. U kunt de vloer reinigen met water en een geschikt reinigingsmiddel; zo blijft de vloer mooi.

Online bekijken

Wilt u graag meer te weten komen over de leisteen vloer van totaaltegel? Dat kan uiteraard! U kunt terecht op de website van totaaltegel.nl voor meer informatie.