Leer werken met Tadelakt

Vindt u het fijn om te werken met natuurlijke producten? Neem dan eens deel aan de workshop tadelakt van Eco-Bouwmaterialen. Eco-Bouwmaterialen deelt graag haar passie voor werken met natuurlijke producten. Wat is Tadelakt nou eigenlijk? Tadelakt is een originele, natuurlijke waterafstotende kalkpleister afkomstig uit Marrakesh en geschikt voor binnen en buiten. Lijkt het u leuk om met Tadelakt te kunnen werken? Doe dan mee aan de workshop Tadelakt!

Wat leert u bij een workshop Tadelakt?

De medewerkers van Eco-Bouwmaterialen proberen u in één dag zo veel mogelijk kennis mee te geven over het werken met Tadelakt. Voor het werken met Tadelakt is ervaring namelijk zeer belangrijk. De aangeleerde technieken die u in de workshop opdoet, kunt u vervolgens zelf thuis verder uitwerken. Het hele Tadelakt proces wordt doorlopn, namelijk het ondergronden, voorbereiden en verschillende kleuren en materialen verwerken. Ook gaat u zelf monsterplaten maken, die u mee naar huis kan nemen. De workshop is bedoeld voor zowel professionals als particulieren. In deze workshop wordt gewerkt met onderhoudsarme Tadelakt van Spaanse bodem. De verwerking komt overeen met Beton Ciré en Mortex, maar met de uitstraling van origineel Marokkaanse Tadelakt.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de workshop Tadelakt? Ga dan snel naar de website. U kunt ook contact opnemen met Eco-Bouwmaterialen via 0575 432 331 of info@eco-bouwmaterialen.nl.