Laat uw verwarmingsbuizen in uw kas spuiten

Heeft u een kas en wilt u graag uw verwarmingsbuizen laten spuiten? Spuiterij Geraerts kan dit op efficiënte wijze voor u regelen. Ze hebben namelijk een electrostatische spuitrobot, waardoor de buizen snel en effectief van een laklaag worden voorzien. Dit kan ook als u de verwarmingsbuizen al een tijd geleden heeft geplaatst. Dankzij de jarenlange ervaring van dit vakkundige bedrijf is niets hun te gek.

Wat zijn de voordelen van het spuiten van uw verwarmingsbuizen?

De belangrijkste functie van een kas is het warmhouden van uw planten. Ook licht is een belangrijk aspect. Als u uw buizen wit verft, kan u dit tot 55 procent meer lichtreflectie opleveren. Wat kan zorgen voor een extra warmte opbrengst van maximaal 10 procent. Daarnaast zorgt de verflaag ervoor dat u in het vervolg geen roest meer op uw verwarmingsbuizen zult aantreffen.

Meer info over het spuiten van verwarmingsbuizen

Wilt u meer informatie over buizen spuiten? Ga dan naar de website van Spuiterij Geraerts. Hier kunt u ook meer informatie over dakcoating prijzen en informatie over het verven van uw kozijnen en deuren. Wilt u direct een offerte aanvragen? Doe dit door online uw gegevens en wensen in te vullen. Na aanvraag neemt een van de medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op.