Laat uw dakpannen professioneel reinigen

Is het dak van uw huis niet meer wat het geweest is? Als u er jarenlang niets aan heeft gedaan, hebben schimmels, algen en mos de kans gehad om zich te nestelen op uw dakpannen. Al uw dakpannen vervangen kost een hoop geld, dus is het handig om de alternatieven eens door te nemen. Een aantal opties zijn: het korstmos verwijderen, uw dak laten reinigen en impregneren en uw dak laten coaten. Gebr. Keizer Dakcoatingoost is een gespecialiseerd bedrijf en kan al deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Hoe wordt korstmos verwijderd?

Als u een gele aanslag op uw dakpannen ziet, kunt u er vanuit gaan dat het korstmos is. Het is eigenlijk een combinatie van algen en schimmels die zich hechten aan het dak. Hierdoor vormen ze een echte “korst”. Deze korsten zijn ontzettend moeilijk te verwijderen en het wordt dan ook afgeraden om hier zelf mee aan de slag te gaan. De gebr. Keizer Dakcoatingoost hebben veel ervaring met het verwijderen van korstmos en het reinigen van daken en helpen u graag verder.

Meer informatie over het verwijderen van korstmos?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website of bel met een van de medewerkers indien u vragen hebt. Meteen naar de website? Klik dan op de volgende link: Dakpannen reinigen.