Kunststof kozijnen in Zwolle en Nijmegen

Een vakman op het gebied van kunststof kozijnen gezocht? Wij hebben een geweldige ervaring met Dako Kozijnen. Zij zetten met een hoop vakkennis én ruime ervaring in Zwolle de kunststof kozijnen die wij nodig hadden. We zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de kozijnen. Ook in andere steden binnen Gelderland is hij actief.

Het resultaat van onze kunststof kozijnen

Onze kozijnen zien er mooier uit dan de houten die we eerst hadden. Het hout ging rotten en moest elke twee jaar worden geschilderd. Deze kunststof kozijnen zien er strak uit, behouden hun kleur, en hebben maar weinig onderhoud nodig.
Daarnaast zijn  ze ontzettend isolerend. In de keuken tochtte het bij ons. Maar sinds daar de nieuwe kunststof kozijnen zijn geplaatst hebben we daar geen last meer van. Dat scheelt een hoop kou. Aan het einde van de maand zal de energierekening vast meevallen.

Dako kozijnen maakt de kozijnen zelf vakkundig, dit leidt tot een mooi resultaat. Wij zijn tevreden. Een vrijblijvende offerte heeft u zo aangevraagd, en dat betekent niet dat u ergens aan vast zit. Dat is toch een prettig idee.
Bent u ook opzoek naar kunststof kozijnen? Ze plaatsen de kunststof kozijnen ook in Nijmegen en andere plaatsen binnen Gelderland.