Kindercamping in Limburg nodig?

Bent u op zoek naar een kindercamping in Limburg om uw herfstvakantie door te brengen met het gehele gezin? Dan hebben wij een superleuke tip voor u! Ga naar Recreatiepark de Leistert. Dit park heeft een camping die beoordeeld is door ANWB met de titel ‘Best Camping’. Daarnaast heeft de camping maar liefst vijf sterren ontvangen van de ANWB. Dat is ook niet zo raar want deze camping heeft vele faciliteiten. Zo is er voor ieder wat wils: van jong tot oud! Vervelen doet u hier dan ook geen moment, dat is haast onmogelijk.

De faciliteiten op dit park

Zoals net benoemd: op dit park treft u een tal van faciliteiten aan. Zo kunt u heerlijk gaan zwemmen in het subtropische zwembad. In de zomer kunt u terecht in de roeivijver, maar voor de herfst zal dit iets te koud zijn. Ook kunt u hier bowlen of terecht in het sportcafé. De kids kunt u blij maken met de vele speeltuinen op dit park.

Vol = vol!

Wilt u uw herfstvakantie dus doorbrengen op Recreatiepark de Leistert? Wees er dan snel bij! Want vol = vol. Dan rest ons enkel nog te zeggen dat we u een hele fijne vakantie willen toewensen. Geniet, rust lekker uit en maak er een onvergetelijke tijd van met het hele gezin!