Kickboksen in Utrecht kan bij the Colosseum

Heb je altijd al willen kickboxen, maar voel je toch een drempel om een kickboksschool binnen te stappen? The Colosseum is een kickboksschool in Utrecht waar je met open armen ontvangen wordt. Of je nou jong of oud bent, man of vrouw, iedereen is welkom!

De voordelen van the Colosseum

The Colosseum is uitstekende sportacademie, waar u niet alleen fysiek sterker van wordt, maar ook mentaal. De trainers vinden het namelijk ontzettend belangrijk om iedereen op dezelfde manier te beoordelen en dit door te geven aan anderen. Uw kind wordt dus op vroege leeftijd in contact gebracht met veel verschillende soorten culturen en leren dat iedereen aan elkaar gelijk is. Daarnaast heeft deze kickboksschool 400 m2 aan trainruimte en kunnen ze gebruik maken van veel verschillende faciliteiten. Zo kunnen mensen oefenen op bokszakken of een keer trainen in de boksring!

Een dagje mee trainen bij The Colosseum

Ben je benieuwd naar de werkwijze en trainers van The Colosseum? Kom dan gerust een keertje langs om mee te trainen! Het enige wat je mee moet brengen zijn comfortabele kleding, zodat je  meteen mee kunt doen! Het lesrooster van de trainingen vindt u op de website. Wilt u meer weten over the Colosseum? Klik dan op de volgende link: Kickboksen Dames.