Is er sprake van fraude?

Te vaak zien wij hedendaags nog dat er fraude op de werkvloer is. Fraude op de werkvloer gebeurt vaak in minder erge vormen, maar daarnaast kan fraude op de werkvloer ook grotere vormen gaan aannemen. Zo zijn er regelmatig gevallen dat er werknemers spullen van andere op het werk ontvreemden, of dat zij gewoonweg geld uit de kassa’s halen. Dit soort bedrijfsfraude kun je laten onderzoeken door het rechercheteam van Rebuss.┬á

Onderzoek naar bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude is vaak niet met het blote oog waar te nemen, en ondernemers missen vaak het bewijs dat er daadwerkelijk fraude wordt gepleegd bij hem in het bedrijf. Echter is het rechercheteam van Rebuss enorm gespecialiseerd in hun vak, en kunnen zij met hun onderzoek aantonen of er daadwerkelijk gefraudeerd wordt. Het team pakt de zaak altijd hoog aan, en weet op hun manier altijd op een goed antwoord te komen. Met Rebuss heb je altijd een antwoord op alle vragen die jij hebt die betrekking hebben tot de bedrijfsfraude bij jouw op de onderneming.

Wil jij meer informatie over het inschakelen van het rechercheteam genaamd Rebuss? Surf dan snel naar de website en vraag direct een gratis intake aan met de specialist en leg jouw verhaal uit!