Hulp nodig bij het oplossen van schulden?

Is één van uw werknemers de afgelopen jaren in de schulden terecht gekomen? Wordt het steeds maar erger en erger? Dan is het de hoogste tijd om in te grijpen! Het is namelijk heel moeilijk om met schulden te leven, deze persoon is continu bezig met zichzelf rot te voelen en met het bedenken hoe hij of zij uit de schulden gaat komen. Tevens moet hij/zij ook nog eens voor zichzelf en misschien ook wel voor een heel gezin blijven zorgen en dat kost nou eenmaal geld. Wilt u verandering brengen in het leven van uw werknemer? Kies er dan voor om hem of haar laten helpen door de Sociale Raadsvrouw. Dit bedrijf biedt schuldhulp, om mensen stap voor stap uit de schulden te helpen en een nieuw patroon van leven aan te leren. Wilt u meer weten over de Sociale Raadsvrouw? Lees dan snel verder voor meer informatie. 

Schuldhulp van de Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is in april 2007 gestart met het oplossen van lossen van sociaal juridische zaken, samen met de werknemer regelingen aanvragen en adviseren bij het oplossen van schulden van werknemers. Verdeeld over het land heeft de Sociale Raadsvrouw zo’n twintig schuldhulpverleners / budgetcoaches die zich bezig houden met schulden van werknemers. Op de website vindt u een gratis informatiepakket.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot hulp bij schulden bij een van uw werknemers? Bekijk dan snel de website of neem contact met de Sociale Raadsvrouw op.