Huisartskliniek voor een ooglidcorrectie

In de loop der jaren wordt u uiteraard ouder. Daar kunnen we allemaal niets aan doen. Ook uw huid merkt dit. Bijvoorbeeld de huid rondom uw ogen. Uw huid kan hier slapper worden en daardoor gaan hangen. Dit kan als gevolg hangende oogleden veroorzaken. Het kan voorkomen dat uw oogleden steeds verder over uw ogen gaan zakken en dat u er klachten van krijgt. Dan is het zinvol om hier iets aan te doen! Bijvoorbeeld het laten toepassen van een ooglidcorrectie. Dit kan een uitkomst bieden!

De mogelijke klachten van hangende oogleden

Hangende oogleden kunnen dus klachten met zich meebrengen. Zo kunnen uw ogen een zwaar en vermoeid gevoel geven. Daarnaast kan het zorgen voor een vermoeide blik. Ook kan het ervoor zorgen dat u slecht ziet of soms zelfs dubbel gaat zien. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren wanneer u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Tot slot kunt u hoofdpijn krijgen van hangende oogleden.

Een ingreep laten uitvoeren

Een ooglidcorrectie kunt u laten uitvoeren bij Huisartskliniek.nl. Dit is een website die de beschikking heeft over speciaal opgeleide artsen. Zij hebben ervaring in het uitvoeren van een bovenooglidcorrectie. Een bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep. Wilt u hier meer over lezen of bijvoorbeeld een filmpje bekijken? Ga dan naar de website van Huisartskliniek.nl.