Huidpigmenatie een oplossing voor man en vrouw

Permanente make-up is een tak van het schoonheidspecialisme waar bij veel vrouwen (en heren) nog veel onduidelijk over heerst. Want niet alleen voor het zetten van make-up maar ook voor permanente pigmentatie kan bij een hoop mensen een mooi resultaat opleveren.

Permanente pigmentaite is een vorm van permanente make-up. Hierbij wordt de huid als het ware ‘opgekleurd’. Sommige mensen hebben veel pigmentverschil in hun huid. Dit zorgt voor een ‘onrustige uitstraling’ op de huid en dit wordt vaak gedekt met make-up. Deze onzekerheid kan worden weggenomen door het pigment te laten bijzetten. Dit wordt gedaan door een professionele schoonheidsspecialiste met een passende opleiding hiervoor.

PMU Studio Elegance is een studio wat permanente make-up zet. Hier wordt gewerkt met moderne apparateur en staat hygiene hoog in het vaandel. Er wordt subtiel gewerkt waarbij een natuurlijk en mooi resultaat ontstaat.

Meer dan pigmentatie

Ook zet deze studio wenkbrauwen, lipliner en eyeliner. Dit wordt allemaal subtiel aangezet door een vakvrouw. Als het ware geldt het principe overal hetzelfde; het pigment van de huid wordt opgekleurd.

Benieuwd naar wat PMU Studio Elegance voor u kan betekenen? En bent u benieuwd naar permanente make-up? Dan kunt u de website bezoeken voor  meer informatie. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak maken.

 

n