Een high tea in Rotterdam voor de verjaardag van uw moeder

Is uw moeder binnenkort jarig? Waarom geeft u geen high tea in Rotterdam cadeau! Hartstikke lekker, gezellig en origineel. Zo maakt u van het cadeau echt een herinnering. Een lekker ontspannen high tea waarbij u kunt bijkletsen, lachen en heerlijk kunt smullen. Bij Restaurant de Tuin wordt u van harte welkom geheten voor zo’n high tea in Rotterdam. Daar heeft u overigens ook een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas. Nu alleen nog een lekker zonnetje die op jullie brandt en jullie high tea kan niet meer stuk!┬á

Meer over de high tea van Restaurant de Tuin

Hoe ziet zo’n high tea van Restaurant de Tuin er precies uit? U krijgt bij de high tea onbeperkt thee. Daarnaast krijgt u een scone geserveerd met jam en een heerlijke zoete room. Ook krijgt u een slagroomsoesje en een mini taartje, een mini saucijzenbroodje, een wrap met zalm en roomkaas, een quiche, een sandwich met bieslook-eiersalade en een sandwich met rosbief en truffelmayonaise. Al deze lekkernijen kost u slechts 19,50 per persoon!

Plaats snel een reservering

Loopt het water al in uw mond? Op de website van Restaurant de Tuin kunt u direct reserveren. Hier kunt u ook al de andere mogelijkheden bekijken.