Het voordeel van transportbanden op de werkvloer

Bent u in het bezit van een productiehal waar diverse producten staan? En wat u doet u precies met die producten, verpakt u deze enkel of fabriceert u deze ook? Wat u er ook mee doet, deze producten moeten de productiehal ook verlaten en dus verplaatst worden. Dit is vaak handmatig niet te doen, maar daar zijn oplossingen voor. Indien u gebruik maakt van transportbanden in uw productie ruimte, kunt u op de meest efficiënte manier artikelen verplaatsen binnen de ruimte. Verplaats uw product van boven naar onder of verplaats het naar een compleet andere ruimte. Maar hoe weet u welke het beste past bij uw producten? Wij vertellen het u!

Transportbanden van verschillende materialen
Transportbanden zijn er in verschillende soorten en maten en dus ook in verschillende materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium of keramiek. Het hangt van de producten af die verplaatst worden welk materiaal het beste voor u is. De transportbanden waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. De producten worden vervolgens automatisch verplaatst. Er zijn dus verschillende transportbanden, zoals aangedreven banden, niet aangedreven banden of de conische transportbanden. Welke producten fabriceert u en wilt u verplaatsen? De soorten transportbanden zijn de aangedreven transportbanden, de zwaartekracht transportband en de harmonica transportband. Wat past het beste bij uw bedrijf?

Meer weten over transportbanden?
Het bestellen van een transportband is niet iets wat u dagelijks doet. Check eerst goed dat u de juiste transportband heeft uitgekozen. Dit kan namelijk erg verschillen. Neem voor de zekerheid contact op met een specialist al ACB Transportbanden. Zij beschikken dus over een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit transportbanden, dus kies de juiste uit voor uw producten. Hier kunnen zij u bij helpen. Zij weten alles over hun transportbanden  en voorzien u graag van persoonlijk advies.