Het oplossen van een conflict

Bij het oplossen van een conflict is het van groot belang dat er een uitkomst komt die bij beide partijen tot tevredenheid leidt. Als u hulp nodig heeft om samen tot een oplossing te komen biedt mediation uitkomst. Bij mediation gaan u en de tegenpartij op zoek naar een oplossing waarbij beide partijen tevreden kunnen zijn. In het geval van mediation heeft u  inspraak in de uitkomst van de oplossing en gaan u en de tegenpartij op een prettige manier uit elkaar. Voor een mediator in Emmen kunt u terecht bij Eerst naar de mediator. 

Mediation

Mediation kent vele mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de hulp van een mediator in te schakelen in het geval van een scheiding. Maar ook als u een conflict heeft met uw werkgever of werknemer kan een mediator uitkomst bieden. De mediator kiest geen kant en is er om de partijen tijdens het proces om tot een oplossing te komen te begeleiden.

Meer weten?

Bent u benieuwd en wilt u graag meer te weten komen of bent u op zoek naar een mediator in Lelystad? Ga dan snel naar de website. Hier kunt u rustig bekijken hoe de mediators u zouden kunnen helpen.