Hemels overnachten in Frankrijk bij La Perle d’Anrosey

Droomt u ervan om een keer écht romantisch te overnachten? In een mooi 19e-eeuws landhuis met grote ruimtes en mooie gastenkamers? De sfeer van adelijkheid en vooral rust en ruimte? Overweeg dan eens een verblijf in La Perle d’Anrosey, de B & B in Frankrijk.

La Perle d’Anrosey

Bij dit gastenhuis ontvangen ze u graag en nemen ze u mee in het echte Franse leven. Hierbij kan u denken aan het eten maar ook de omgeving.  Het landhuis bevindt zich in het heuvellandschap van de Heute-Marne. Hier kan u lekker wandelen of fietsen en even echt helemaal tot rust komen.  Maar het is ook mogelijk om uitstapjes te maken in de omgeving. Er is immers genoeg te beleven in nabij gelegen steden waaronder  Ronchamp en Diderot.  Na een dergelijk uitstapje schuift u aan in de Franse keuken bij La Perle die iedere avond vers wordt bereid van producten uit de streek. Klinkt dat niet als een ideale vakantie?

Ook als u op doorreis bent

Bent u benieuwd naar La Perle d’Anrosey? Op de webite vindt u meer informatie over dit gastenverblijf. Wilt u meer van Frankrijk zien? Het ligt ideaal nabij de Route de soleil dus ook als u op doorreis bent is het ideaal!