Halter CNC Automation biedt u een mooi oplossing

U wilt met uw bedrijf natuurlijk altijd het beste eruit halen. Dit geldt uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw dagelijkse bezigheden. Denk bijvoorbeeld als u  aan het produceren bent. Nu biedt Halter CNC Automation u hiervoor een mooie oplossing. Met de HALTER LoadAssistant kunt u namelijk op een eenvoudige manier meer gaan produceren zonder dat u hiervoor extra personeel in dienst moet nemen. Door te vertrouwen op een compacte en ergonomische robot van de hoogste kwaliteit wordt de winst voor uw bedrijf direct verhoogd. Wie wil dat nu niet?

Efficiënter gaan werken

Het belangrijkste is dat u door middel van de HALTER LoadAssistant efficiënter kunt gaan werken. De robot is goed in het automatisch beladen van uw CNC machine, terwijl u door kunt werken aan een nieuwe serie. De minimaal benodigde vloeroppervlakte, inclusief veiligheidszone, zorgen ervoor dat u daarnaast nog niet eens extra ruimte moet maken voor deze robot.

Daarnaast is een groot voordeel dat u, zonder enige robot ervaring, de HALTER LoadAssistant eenvoudig kunt gaan besturen. Door de laagdrempeligheid van deze machine, maakt het een mooie oplossing om direct efficiënter te gaan werken. Uw CNC machine blijft volledig toegankelijk.

Waarom een HALTER LoadAssistant?

Bent u benieuwd geworden waarom u nog meer een HALTER LoadAssistant moet kopen voor uw CNC machine? Bekijk dan snel de website van Halter CNC Automation en vindt daar nog meer informatie.