Haard Totaal heeft een uitgebreid assortiment aan haarden

Droomt u er al jaren van om een gezellige openhaard in de woonkamer te laten installeren, maar heeft u zich nog niet eerder verdiept in de mogelijkheden? Als u er aankomende winter warm en knus bij wilt zitten, is dit het perfect tijdstip om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden per type haard. Haard Totaal kan u hierbij helpen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop van haarden en kunnen u voorzien van persoonlijk advies.

Verschillende stijlen verkrijgbaar

U hoeft geen traditionele woning te hebben om een prachtige haard te laten installeren. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden en heeft u niet voor elke haard een schoorsteen meer nodig. Daarnaast heeft u ook ruime keuze als het op het uiterlijk van de haard aankomt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek model, maar ook voor een strakkere- en modernere variant.

Bekijk het assortiment online

Bent u benieuwd geworden naar het assortiment van Haard Totaal? Neem dan zeker een kijkje op de website, waar u onder andere de verschillende gashaarden, houtkachels, elektrische haarden kunt vinden. Heeft u nog vragen over een van de haarden of zou u graag persoonlijk advies ontvangen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.