Gullimex draagt bij aan voedselveiligheid

Anno 2015 kan je geen horecatent meer runnen zonder bewust bezig te zijn met Food Safety. Food Safety staat voor voedselveiligheid. Want behalve dat iedereen graag lekker voedsel eet, is het ook belangrijk dat voedsel gezond is en op een veilige manier wordt gemaakt, verpakt en verkocht. Zo loopt de gezondheid het minste gevaar. Om voedselveiligheid onder controle te houden is het belangrijk om onder andere de temperatuur in de gaten te houden. Dit doe je door een temperatuurmeter van Gullinex te gebruiken.

Hygenisch verpakken? Ook dat met Gullimex

Het veilig verkopen van voedsel doe je niet alleen door het netjes te bereiden en te verkopen, maar ook door het goed te verpakken. Ook op het gebied van verpakkingen kan Gullimex je adviseren en voor je leveren. Wil je graag de temperatuur van het voedsel opmeten? Doe dat met een van de thermometers van Gullimex, Hiermee houd je de temperatuur bij van het voedsel en zorg je dat het onder de juiste omstandigheden bewaard blijft.

Meer weten over Gullimex?

Surf naar de website, en meld je aan. Wie weet heb jij straks ook hulpmiddelen in de keuken om het  voedsel zo optimaal mogelijk te bewaren. Op  de website van Gullimex lees je meer over Temperatuurloggers.