Geef rijlessen cadeau aan uw zoon of dochter

Wordt uw zoon of dochter binnenkort achttien en denken ze dat ze zelf moeten sparen voor het halen van hun rijbewijs? Hoe leuk zou het zijn om rijlessen cadeau te doen? Uw zoon of dochter zal versteld staan van de verrassing! Daarnaast hoeft het niet eens een fortuin te kosten. Bij de Mooij rijopleidingen kosten rijlessen slechts €33,-! En voor dat tarief bent u verzekerd van een kwalitatief goede rijinstructeur en een persoonlijke begeleiding. Deze Rijschool in Haarlem staat bekend om haar hoge slagingspercentage en persoonlijke aanpak.

De goede voorwaarden van de Mooij rijopleidingen

Goede voorwaarden zijn minstens zo belangrijk als een gunstig tarief. De Mooij rijopleidingen heeft het gelukkig allebei. Ze geven een persoonlijke begeleiding en hebben een hoog slagingspercentage. Daarnaast kunt u altijd gratis her-examen doen als u niet in een keer slaagt. Het programma wordt daarnaast helemaal op u afgesteld. Als u graag een tussentijdse toets wilt doen dan is dit geen enkel probleem. Ook betalen in termijnen behoort tot de mogelijkheden!

Vraag een gratis proefles aan

Als u graag eens kennis wilt maken met de Mooij rijopleidingen kunt u ook een gratis proefles aanvragen. Dus wacht niet langer en vraag snel een proefles aan! Ga naar de website voor de contactgegevens.