Geef de zieke een fruitmandje

Ziek zijn is nooit leuk, je ligt de hele week in je eentje op de bank en hebt nergens zin in. Soms, als je je fit voelt denk je wel eens, was ik maar een weekje ziek! Heerlijk filmpjes kijken, slapen en niks doen. Als het dan zo ver is, voel je je vreselijk. Op zo’n moment is het altijd leuk om een opkikkertje te krijgen van één van je vrienden of vriendinnen. Dus, is een bekende van je ziek? Ga dan langs met een leuke fruitmand, of laat een fruitmand bezorgen door Boeket Cadeau. 

Boeket Cadeau

In de webshop van Boeket Cadeau kun je heel eenvoudig je eigen fruitmand samenstellen en eventueel combineren met andere producten van de webshop. De fruitmanden verschillen in grootte, prijs en soort producten. Er is ruim keuze uit diverse fruitmanden. Je kunt kiezen voor een mand of schaal met diverse soorten fruit, maar het is ook mogelijk om de fruitmand te vullen met diverse soorten groenten. Verder kunnen er producten als wijn, nootjes of knuffels worden toegevoegd. Zo kun je de fruitmanden zelf leuk combineren. Kies hierna een betalingsoptie, betaal en verder hoef je niks meer te doen. De fruitmand zal door Boeket Cadeau worden bezorgd op het door jou ingevoerde adres. Wil je de volgende dag al een fruitmand laten bezorgen? Bestel dan voor 16:00 uur.

Geen fruitmand, maar een bloemetje?

Is er niemand ziek, maar wil je wel een bloemetje laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Ga naar de website van BoeketCadeau en bestel je bloemen.