Facturen maken

Wil je graag potentiële klanten overtuigen van jouw product of dienst, maar heb je moeite met het opstellen van een professionele factuur? Een goede factuur opstellen, is het halve werk. Hiermee kun je de potentiële klant overtuigen van jouw product/dienst, maar ook van jouw professionaliteit. Klik hier voor meer informatie.

Factuurprogramma

Workspace biedt bedrijven een gemakkelijke online tool aan waarmee op professionele wijze facturen gemaakt kunnen worden en tegelijkertijd ook verstuurd kunnen worden. Het programma Workspace werkt met een minimum aantal stappen waardoor het voor iedereen begrijpelijk is. Ook kun je je eigen huisstijl opstellen of samenstellen, zodat de potentiële klant ziet dat ook hier aandacht aan is besteed. Je hoeft dus geen IT-deskundige of grafisch vormgever te zijn om je factuur er gelikt uit te laten zien, want dit kun je nu helemaal zelf. Naast het versturen van facturen is het ook mogelijk deze te beheren  via het uitgebreide factuurprogramma. Hierin kun je openstaande facturen vastleggen, maar ook wie je nog dient te factureren. Ook is het beheren van je urenregistratie geen probleem.

Bestellen

Ben je geïnteresseerd in het gratis samenstellen van je factuur inclusief eigen huisstijl of misschien zelfs in het uitgebreide factuurprogramma van Workspace? Neem dan contact op voor een gratis proefperiode.